Școala de acasă

În perioada următoare, de voie, de nevoie, ne mutăm în online nu doar cu serviciul ci și cu școala, motiv pentru care avem nevoie de resurse educaționale care să facă învățarea, dar și izolarea, cât mai ușoare. Iată selecția propusă:

Resurse gratuite:

  • Math PDR – lecții video de matematică din materia claselor V – XII. În cele peste 600 de videoclipuri ale canalului veți găsi atât definiții, proprietăți, formule utile cât și exerciții rezolvate, probleme rezolvate, subiecte  sau modele de bacalaureat și evaluare națională.

2

  • Micul prinț – Portalul poate fi folosit de orice elev care dorește să își îmbunătățească performanța școlară la disciplinele Limba și literatura română și Matematică. Înregistrarea este gratuită.

3

Resurse cu abonament:

  • mozaLearn – sistemul digital integrat, este utilizat cu succes într-un număr mare de școli din mai multe țări, disponibil și în limba română. Prin crearea unui cont, puteți explora gratuit instrumente didactice, cele peste 1200 de animații 3D și viziona videourile legate de materiile școlare de la grădiniță până la clasa a XII-a, cu orice browser web.

1

  • mykoolio.com – platformă de jocuri educative interactive. Pe platformă sunt disponibile peste 630 de lecții și teste de evaluare de limba română, matematică (clasele 1-8) și geografie (clasa a 6-a).

4

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.