Târgul Internațional de Carte și Muzică LIBRIS

Asociația „Libris Cultural” are deosebita plăcere să vă invite la cea de-a XVI-a ediție a TÂRGULUI DE CARTE ȘI MUZICĂ LIBRIS ce se va desfășura în perioada 21 – 24 martie 2019 la Aula Universității Transilvania (Bd. Iuliu Maniu nr. 41A).

De la prima ediție și până astăzi, Târgul Internațional de Carte și Muzică – Libris a adus laolaltă tot mai mulți participanți și oaspeți de seamă. Dincolo de abundența ofertei editoriale și discografice, manifestarea de la Brașov a mizat întotdeauna pe caracterul dinamic și viu al culturii relevat în nenumăratele lansări, recitaluri de muzică și poezie și spectacolele de seară pe care le-a oferit tuturor cititorilor și iubitorilor de muzică.

Joi 21 martie, de la ora 15:30 Biblioteca Județeană, „George Barițiu” Brașov vă invită la lansarea cărții: „Și animalele sunt oameni!” (poezii pentru copii între 3 și 103 ani) a scriitorului Alexandru Mușină, realizată în cadrul proiectului editorial cu același nume, proiect cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Prezintă: Tania Mușină, Adrian Lăcătuș, Cristina Palaș, Augusta Oniță.

Programul complet aici.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.