Gaudeamus 2018

AFCNA 25-a ediție a Târgului Internațional Gaudeamus – Carte de Învățătură, având ca temă centrală „România Centenar”, s-a deschis astăzi, 14 noiembrie, la ora 12,00, la Romexpo. Peste 300 de expozanți care, timp de cinci zile, vă propun aproximativ 900 de evenimente editoriale și profesionale.

În acest an, Biblioteca Județeană George Barițiu din Brașov participă la Gaudeamus în calitate de invitat al Administrației Fondului Cultural Național. Vom fi prezenți la standul AFCN (numărul 226 de la nivelul 2 al Pavilionului Central Romexpo) pentru a povesti despre CLIPLIT – Carte în 7Arte, un proiect de promovare a literaturii române contemporane cu ajutorul limbajului cinematografic.

Programul integral al evenimentelor AFCN este disponibil aici.

Târgul Internațional Gaudeamus este principala componentă a Programului Lectura, proiect de anvergură națională inițiat de Radio România în 1994, cu scopul de a susține cultura națională prin evenimente expoziționale dedicate cărții și educației. Potrivit Radio România, palmaresul acestor 24 de ani puși în slujba cărții numără 109 târguri organizate în întreaga țară (inclusiv ediția curentă), peste 2.900.000 de vizitatori și aproximativ 12.600 de manifestări organizate în acest cadru.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.