Nocturna Bibliotecilor

Nocturna bibliotecilor_SIMPLU.jpgPotrivit tradiției, în ultimul weekend al lunii septembrie (29-30 septembrie 2018) se va desfășura campania Nocturna Bibliotecilor 2018. Campania Nocturna Bibliotecilor din acest an reprezintă o ediție comună pentru bibliotecile din România și Republica Moldova, desfășurată sub sloganul Bibliotecile unesc.

Cu acest prilej, Biblioteca Județeană din Brașov vă așteaptă în intervalul 16.00-23.00 cu o serie de activități culturale.

Prezentarea celor mai noi proiecte ale bibliotecii:  CLIPLIT – Carte în 7Arte, CAROL – Centenarul în Activități și Resurse On Line, Jurnalul – acces spre cultură,  „Și animalele sunt oameni!” (poezii pentru copii între 3 și 103 ani), proiecte care unesc domenii ale cunoașterii și pe cititori cu acestea, unesc patrimoniul românesc cu cel european, la sediul central.

La Casa Baiulescu, expoziția de desene „Prietenie pe o sfoară” organizată de Secția pentru copii și tineret a bibliotecii, care a unit anul acesta 100 de biblioteci și peste 10.000 de participanți.

Întregul program este disponibil aici.

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.