Atracție prin inovație

salajIn cadrul proiectului ZALĂUL este de… IMPACT!, finanțat de Primăria și Consiliul Municipal Zalău, Biblioteca Județeană Sălaj organizează în perioada 26 – 28 octombrie 2016 a.c., la Zalău, conferința cu titlul ATRACȚIE PRIN INOVAȚIE!

La conferință vor participa membrii Grupului IMPACT (bibliotecari pentru bibliotecari); bibliotecari foarte activi din țară, selectați de echipa de proiect din cadrul Bibliotecii Județene Sălaj, în urma vizibilității de care dau dovadă; colegi, manageri sau bibliotecari, care au reușit să atragă public numeros spre biblioteca lor, dar nu au promovat acest lucru.

De asemenea, invitația de a lua parte la această conferință este adresată tuturor celor care iubesc biblioteca, doresc să rămână conectați la inedit și să colaboreze spre scrierea altor povești frumoase, gândite și trăite de bibliotecari și biblioteci.

Pentru înscriere:

  • Trimiteți ideea voastră inedită, care s-a bucurat de mare succes în rândul diverselor categorii de public, în mod special adolescenți și tineri (spot, imagini, schiță…) până la data de 10 septembrie 2016, la adresa de e-mail: bjfloricapop@yahoo.com, secretariat_bjs@yahoo.com, rezultatul selecției (data limită de răspuns – 15 septembrie).

Cei selectați, având și consimțământul managerului, vor fi invitați special la eveniment, costurile de cazare, masă și transport (în limita bugetului proiectului) fiind suportate de  organizatori.

În măsura în care vor fi și alți doritori, interesați să participe la activități, aceștia își vor acoperi singuri cheltuielile aferente, însă este necesar să anunțe participarea.

NOTĂ: ideile inovative pot aparține tuturor, de la manager la cel mai proaspăt angajat într-o bibliotecă publică!

Toate materialele, ideile… vor fi adunate, iar la finalul anului 2016, vor fi tipărite într-un volum, oferit gratuit, bibliotecilor publice din țară.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.