Webinar ANBPR: Bibliotecile publice – centre de testare a serviciilor in cloud

Export Wizard-2In contextul participării la campania paneuropeană e-Skills for Jobs 2014, ANBPR, în calitatea sa de partener național, și-a asumat organizarea unui webinar pe tema: Bibliotecile publice – centre de testare a serviciilor în cloud.

In acest sens, ANBPR a dezvoltat un parteneriat cu Ymens România (http://www.ymens.ro/) pentru a proiecta și oferi acest atelier online gratuit, cu durata de 50 minute, centrat pe rolul bibliotecilor publice în testarea de servicii bazate pe tehnologia cloud.

Audiența vizată este reprezentată de 50 bibliotecari, în special bibliotecari-traineri, cu un nivel al competențelor TIC peste medie, care vor putea să împărtășească aceste cunoștințe, la rândul lor, colegilor lor bibliotecari și utilizatorilor serviciilor de bibliotecă (alte 100 persoane).

Ymens România este primul broker de cloud din România, care oferă soluții cloudsourcing dedicate organizațiilor private și publice, prin care acestea pot accesa, grație tehnologiei, un mediu de lucru modern.

Webinarul este programat să aiba loc miercuri, 10.12.2014, la ora 13.00, prin intermediul aplicației Lynk, pe bază de înregistrare.

Colegii interesați să participe sunt rugați să trimită un email cu subiectul: Webinar Cloud la adresa anbpr_ro@yahoo.com, până miercuri, 10.12.2014, ora 12.00.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.