ECHOE WORKSHOP: „Patrimoniul şi învăţarea în aer liber”

Centrul de Pregătire Profesională în Cultură (CPPC) vă invită în zilele de 10 şi 11 mai la atelierul „Patrimoniul şi învăţarea în aer liber”, ce va avea loc în Corpul B al Bibliotecii Naţionale, Bulevardul Unirii, nr. 22, Bucureşti.

Atelierul este adresat profesioniştilor din organizaţii culturale şi educaţionale publice şi private şi tuturor celor interesaţi de dezvoltarea de programe şi servicii educaţionale derulate în aer liber şi care au drept punct de pornire patrimoniul cultural şi natural.

În cadrul atelierului vor fi prezentate modalităţi de combinare a educaţiei pentru patrimoniu şi educaţiei în aer liber, astfel încât persoanele adulte să fie motivate să participe şi să înveţe despre patrimoniul cultural şi natural. Atelierul este organizat ca parte a proiectului de cooperare europeană ECHOE – Education for Heritage, Outdoor Education şi prezintă o parte din rezultatele obţinute în cadrul acestuia de către partenerii din România, Austria, Italia, Belgia, Norvegia şi Turcia.

Proiectul ECHOE promovează abordări ce combină educaţia pentru şi despre patrimoniu, în special cea legată de sit-uri istorice şi arheologice, cu educaţia în aer liber cuprinzând elemente de ecologie, protecţia patrimoniului, sport şi activităţi în timpul liber. Iniţiat de Centrul de Pregătire Profesională în Cultură, ECHOE este un proiect co-finanţat de Uniunea Europeană în cadrul programului de Învăţare pe tot parcursul vieţii, sub-programul Grundtvig.

Participarea la atelier este gratuită, în limita locurilor disponibile. Pentru înscriere, trimiteţi un e-mail la adresa andreea.romeghe@cppc.ro, până la data de 1 mai, în care să precizaţi numele, profesia, organizaţia pe care o reprezentaţi şi datele dumneavoastră de contact.

Informaţii suplimentare, la telefon: 0788.905.030.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.