Şcoala de vară pentru tinerii bibliotecari 2011

ANBPR împreună cu IREX anunţă organizarea celei de-a doua ediţii a Şcolii de vară pentru profesionişti din bibliotecile publice. Această iniţiativă dedicată tinerilor bibliotecari este parte integrantă din strategia asociaţiei dezvoltare profesională prin implicarea membrilor în procesul de decizie şi în programe de formare profesională.

În acest an şcoala de varǎ se va desfăşura în perioada 5 – 10 septembrie 2011 şi va fi organizată ca un spaţiu informal, dedicat învăţării aplicate şi schimbului de experienţe, de idei şi informaţii. În cadrul celor şase zile de curs, vor fi discutate diverse probleme profesionale, vor avea loc ateliere de lucru mediate şi coordonate de profesionişti din biblioteci şi din organizaţii de dezvoltare comunitară.

La cursurile şcolii de varǎ vor participa 15 tineri bibliotecari (cu vârsta maximă 35 de ani), care sunt angajaţi în prezent în biblioteci publice din România şi care nu depăşesc 5 ani de experienţǎ profesionalǎ în biblioteci. Participanții la şcoala de varǎ vor fi selectaţi pe baza aplicaţiilor depuse în perioada 15 iunie – 17 iulie 2011.

Documente:

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.