Apel candidaturi pentru vizită profesională

Pentru a veni în sprijinul bibliotecarilor multiplicatori de informaţie europeană sau viitori multiplicatori, ANBPR a aplicat pentru obţinerea unei finanţări din partea Parlamentului European, Unitatea Vizite şi Seminarii, pentru efectuarea unei vizite la Parlamentul European de la Strasbourg.

Aplicaţia a fost acceptată, astfel că,  Grupul de multilpicatori de opinie europeană al ANBPR va fi primit la Parlamentul European de la Strasbourg miercuri, 9 iunie 2011, ora 14,30.

Vizita constă într-o conferinţă de informare privind activitatea şi rolul Parlamentului European (care va cuprinde şi o sesiune de întrebări şi răspunsuri), precum şi asistenţă la sesiunea în plen de la tribuna pentru public.

Grupul ANBPR, care va participa la această vizită, va fi format din bibliotecari din bibliotecile publice, membri ANBPR, care desfăşoară sau urmează să desfăşoare în mod organizat, activităţi de informare europeană in bibliotecă. Toate cheltuielile sunt asigurate de organizatori.

In urma vizitei, fiecărui participant ii revine obligaţia de a disemina informaţiile primite cu privire la activitatea şi rolul Parlamentului European, prin publicarea de articole, organizarea de seminarii etc.

Selecţia tuturor bibliotecarii interesaţi să participe la această vizită se va face pe baza Formularului de înscriere şi a Aplicaţiei care trebuie trimise pe adresa: anbpr_ro@yahoo.com, până la data de 20 mai 2011,

Mult succes tuturor!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.